Print
Hits: 1121

Весна, Любов та квіти: у відділі мистецтв Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка відкрилася нова виставка Любові БЄЛІНСЬКОЇ, художниці, викладачки Сумської дитячої художньої школи імені М.Г. Лисенка.

У складний час саме мистецькі твори можуть бути ліками, своєрідною арттерапією. Мистецтво дає змогу відволіктися від тривожних новин, здобути новий досвід, оновитися.

До уваги глядачів на сьогоднішній, вже п'ятій, персональній виставці Любові Бєлінської «Квітковий настрій», представлено 19 робіт в техніці акварельного живопису, квіти у різні пори року.

Ліричні, сповнені світлих та яскравих образів, акварельні роботи створені з натури, у них художниця застосовувала прийоми «аля-прима», лесування та інші.

Переглянути виставку «Квітковий настрій» Любові Бєлінської можна до 20 травня.

Любов Анатоліївна з 1998 року працює в Сумській ДХШ ім. М. Г. Лисенка викладачем образотворчих дисциплін: малюнку, живопису, композиції. Її учні — багаторазові переможці Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів. Вони успішно навчаються у вищих навчальних закладах Києва, Львова, Харкова, Сум, а також у Сумському фаховому коледжі мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського та будівельному коледжі.

Картини Любові Бєлінської перебувають в приватних колекціях України, Греції, Німеччині, Росії.

Відеопрезентація експозиції