0012.jpg

Міська галерея проводить з вівторка, 8 жовтня, дві нові виставки.

О 16:00 відкриється експозиція робіт живопису та графіки Лариси АПОЛЛОНОВОЇ «Ненормальна нормальність», назва якої навіяна сьогоденням і тими умовами, в яких живуть сумчани. Серед представлених робіт – графічні картини «Сльоза. Херсонщина 2023…», «Соколи. Полтава 2024». Центром експозиції стала композиція «Молитва за Україну» – картина та витинанки з графічними портретами жителів міста.

Лариса Аполлонова – художник-графік, сценограф. З 2009 року – член Спілки театральних діячів України, з 2019 року – Національної спілки художників України. У 2011 році мисткиня отримала Почесну відзнаку голови Сумської обласної ради «За високі досягнення».jpg copy

Того ж дня о 17:00 відкриється фотовиставка Ольги ВОВК «Пазли життя».

В родині авторки панувала творча атмосфера, що наклало відбиток на її подальше життя. Перші кроки в царині фотографії робила за допомогою дідусевого «ФЕДа». На жаль, магічних експериментів з плівкою майже не відбулось. Вже у дорослому житті Ольга Вовк здійснила мрію та придбала власний фотоапарат. З того часу й почався її осмислений шлях у фотомистецтві.

Переглянути обидві експозиції можна буде з 8 по 20 жовтня.

Вхід – вільний (вул. Соборна, 27).