001.jpg

Так назвала свій музичний проект народна вокальна студія «Авів», що діє при єврейському благодійному центру «Хесед Хаїм», присвячений двом ювілейним датам в історії колективу та нашого міста.

На сцені Сумського обласного академічного театру ім. Щепкіна протягом кількох годин розгорталася справжня історія кохання та дружби між народами.

Свято пісні і танцю «Авів» представив разом з друзями з народного хореографічного колективу сучасного танцю «Артес» та зразковим хореографічним колективом «Амєлія». Присвятили проект 15-річчю «Авіва» та 360-річчю нашого міста.

Головною сюжетною лінією музичної вистави стала історія романтичних відносин між сумчанином Олексієм та дівчиною з Ізраїлю Авігаль.

 

Олексій знайомить дівчину з містом і представниками тих народів і національностей, які мешкають у місті над Пслом: українців, росіян, поляків, азербайджанців, вірмен, грузин, ромів, євреїв. А представляють ці народи хореографічні та вокальні композиції. І поступово між хлопцем і дівчиною виникає велике почуття – кохання. Саме воно та дружба народів перемагають злі сили…

Дійство вийшло яскравим, емоційним та по-справжньому родинним. Усю свою майстерність та самовідданість продемонстрували юні таланти і їх старші колеги, тож заслужено були віддячені щирими оплесками глядачів у вщерть заповненій залі. Привітав «Авів» з ювілеєм і заступник міського голови Степан ПАК.

(Фото О.Корженко)1429621749 aviv sumy1