001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До очільника міста надійшло вісім звернень.

У двох ішлось про призначення субсидії. По одній ситуації все з’ясували безпосередньо під час прийому, по іншій міський голова доручив департаменту соціального захисту підготувати відповідне звернення до Мінсоцполітики щодо отримання роз’яснень.

На звернення однієї з заявниць щодо поліпшення житлових умов міський голова надав доручення зібрати нараду з даного питання за участі керівництва управління капітального будівництва та дорожнього господарства, департаменту забезпечення ресурсних платежів, правового управління.

У відповідь на звернення щодо незгоди з будівництвом на першому поверсі в будинку за адресою: вул. Соборна, 32 Олександр Лисенко надав доручення управлінню державного архітектурно-будівельного контролю здійснити вихід на об’єкт, провести відповідну фіксацію фактів, викладених у зверненні, та відреагувати згідно з чинним законодавством.

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА за результати цього прийому громадян має опрацювати питання встановлення на вул. Доватора дорожнього знаку «Рух вантажівок заборонено» та запропонувати шляхи вирішення; департамент інфраструктури міста – запланувати у 2020 році проведення ремонту покрівлі та фундаменту в будинку за адресою: вул. Нахімова, 15, вжити заходів і надати відповідь на звернення щодо ремонту внурішньоквартальних доріг по вул. Інтернаціоналістів.

Правовому управлінню та ЦНАПу належить опрацювати питання узгодження документів про приватизацію квартири в будинку за адресою» вул. Р. Атаманюка та надати реконмендації по вирішенню по суті , а департаменту забезпечення ресурсних платежів – долучитись до вирішення/