Print
Hits: 1715

У середу перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

Під час зустрічі із містянами посадовець дослухався до їхніх проблем та шукав шляхи вирішення останніх.

Переважна більшість звернень надійшла щодо проведення ремонтів покрівель у будинках та над квартирами городян, а також самого житла. Також мешканці будинків по вул. Глинки, 11 та вул. Харківській, 114 прохали налагодити гаряче водопостачання в квартирі та відновити холодне водопостачання по стояку в туалеті гуртожитку відповідно.

Мешканка буд. № 7 по пр-ту М. Лушпи просила посприяти у проведенні капітального ремонту інженерних мереж в підвальному приміщенні її будинку та надати роз’яснення щодо створення ОСББ за цією адресою.

А от сумчанин, який мешкає по вул. Серпневій поскаржився на незаконне розміщення тренувальної зали у підвальному приміщенні його будинку.

Всі ці звернення знаходяться у компетенції департаменту інфраструктури міста. Тому Володимир Войтенко доручив його керівнику Григорію ЯРЕМЕНКУ опрацювати дані питання та вжити відповідних заходів для позитивного їх вирішення.

Також за дорученням першого заступника деякими зверненнями буде займатися управління капітального будівництва та дорожнього господарства. Серед таких: надання допомоги у вирішенні питання щодо заборони проїзду через арку пішохідної зони між будинками № 10 та 10/1 по вул. Ремісничій, запобігання підтоплення житлових будинків по вул. Засумській, Чорновола та пров. Гудимівського, вирішення питання щодо незадовільного стану дорожнього покриття в районі житлових будинків №№ 47, 51, 53 по вул. Петропавлівській.

Генеральний директор ТОВ "Сумитеплоенерго" Леонід ПЛЯЦУК має надати відповідь щодо встановлення приладу обліку теплової енергії в житловому будининку по вул. 2-ій Залізничній та відновити в ньому належне теплопостачання.

Хід виконання поставлених завдань Володимир Войтенко триматиме на особистому контролі.