Print
Hits: 1835

Міський голова м. Суми поїхав до Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України.
За результатами конкурсного відбору кандидатів для участі у програмі підвищення кваліфікації міських голів у рамках міжнародного проекту з проблематики управління містом «Професіоналізація та стабілізація управління українським комунальним господарством», що реалізовуватиметься спільно з Університетом Прикладного Менеджменту м. Мангайм Федеративної Республіки Німеччини, Олександр Лисенко став учасником програми підвищення кваліфікації міських голів.

Конкурсний відбір пройшли лише 15 міських голів міст України.

Слухачі програми обговорять теми щодо комунікації та мотивації співробітників, міжкультурного управління та управління етнічних груп, управління інноваціями та ресурсами, проектами та змінами, оцінки діяльності управління, лідерства в державній службі та економічній сфері тощо.

Організаційні витрати учасників, включаючи проїзд, проживання, харчування, вартість лекцій, беруть на себе організатори.