006.jpg

13 травня у приміщенні школи № 3 депутат міської ради Ольга ВОЛОШИНА спілкувалася із сумчанами.


Перш ніж містяни мали можливість поставити запитання, до їхньої уваги був представлений звіт про роботу депутата за період із жовтня минулого року до лютого поточного року.

Ольга Волошина детально розповіла про свою діяльність, яку вона провадить задля благоустрою території та комфорту сумчан, які мешкають на її окрузі. Аби така була більш продуктивною, наголосила сумська обраниця, необхідна підтримка всього депутатського корпусу. І завдяки їхньому порозумінню, за вказаний період вдалося досягти вагомих результатів у житлово-комунальній сфері, яка на сьогодні найбільше хвилює містян.

Окрім того, Ольга Волошина розповіла про те, що активно ведеться робота з вирішення питання забезпечення додатковим фінансуванням закладів освіти з метою пової відміни збору батьківських коштів; додаткового фінансування лікарняних закладів з міської скарбниці.

Присутні на зустрічі сумчани залишали свої відгуки та пропозиції депутату міської ради, яка запевнила, що всі думки городян обов’язково будуть враховані.

З огляду на те, що до спілкування із містянами долучився і заступник міського голови Степан ПАК, який опікується соціальною сферою Сум, сумчани отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання стосовно медичної галузі.

Ольга Волошина подякувала своїм виборцям за підтримку та порозуміння.

Звіт депутата Сумської міської ради.