007.jpg

Сумські депутати на черговій сесії підтримали рішення, що стосується продовження членства Сумської МТГ в Європейській Енергетичній Відзнаці.

Зміни стосуються двох пунктів рішення Сумської міської ради від 19 грудня 2018 року № 4310-МР «Про приєднання Сумської міської ради до Європейської Енергетичної Відзнаки».

Рішення гарантує виділення коштів з бюджету громади для сплати щорічного внеску за членство в Європейській Енергетичній Відзнаці. Участь у даному проєкті допоможе й надалі впроваджувати енергоефективні заходи в громаді.

«Депутати на черговій сесії підтримали рішення щодо внесення змін стосовно Європейської Енергетичної Відзнаки. Це дуже важливо, адже Суми – місто, яке впроваджує енергоефективні заходи, тому ми повинні підтримувати ініціативи Європейської Ради по різним проєктам. Це допоможе нам брати участь у грантових програмах та розвиватися у сфері енергоефективності», – зазначив Олександр ЛИСЕНКО.

Очільник громади зауважив, що економія, енергоефективність, утеплення – це ті фактори, яких повинні дотримуватися приватні структури, великі підприємства та міська рада. Він наголосив на тому, що наразі варто сконцентруватися на економії, ефективному користуванні та правильному проведенні енергозбереження.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет

***

Приєднуйтеся: