Print
Hits: 645

Відбулися засідання двох постійних депутатських комісій Сумської міської ради VIII скликання.

У режимі відеоконференції відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку. У порядку денному були три питання. Вони стосувалися Інвестиційної програми виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2022-2023 роки, надання згоди цьому підприємству на проведення капітального ремонту об’єкта по договору оренди єдиного (цілісного) майнового комплексу з виробництва, транспортуванню тепла та електричної енергії у місті Суми та фінансової підтримки з бюджету громади КП «Міськводоканал».

Члени постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, з питань майна комунальної власності та приватизації на своєму засіданні основну увагу приділили питанню виконання рішення Сумської міської ради від 27 жовтня 2021 року № 2004-МР «Про цільову програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2021 рік» (зі змінами).

Загалом комісія в повному обсязі розглянула всі питання, що були включені до порядку денного (23 пункти), та надала відповідні рекомендації структурним підрозділам щодо виконання.