004.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО інформує про актуальну ситуацію на території Сумської міської ТГ.

Опалення:

    • на вихідних теплогенеруючі підприємства разом з управителями перевіряли температурі режим у будинках, якщо є питання з опаленням звертайтеся до відділу «Служба 15-80». Не подається теплоносій до трьох будинків, де через відсутність управителів не були вирішені організаційні питання з теплопостачальними підприємствами.

Транспорт:

  • тролейбуси без автономного ходу курсуватимуть з 5:30 до 9:00. Тролейбуси з автономним ходом – до 19:30 – 20:00 (за умови відсутності відключення електроенергії).
    Комунальні автобуси – відповідно до графіків до 21:00. Загалом працюватимуть 28 тролейбусів і 14 автобусів.

Безпека:

  • За інформацією ОТУ «Суми», обстановка в смузі відповідальності угруповання контрольована.

Пункти Незламності:

  • працюють створені силами громади Пункти Незламності. За вихідні довели число таких до 26. Там є генератори, тож, у разі потреби можна буде зарядити гаджети й просто зігрітися, випити гарячого чаю. 

 Гуманітарна допомога:

  • департамент соціального захисту населення (вул. Харківська, 35):

-продуктові набори ВПО (вперше та повторно тим, які вперше отримували в червні-серпні 2022 року) та домогосподарствам, житло (майно) яких постраждало від авіаударів,
цукерки дітям пільгових категорій (дітям із багатодітних сімей; дітям з інвалідністю; сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування; дітям зі статусом ВПО; дітям захисників України; дітям, які виховуються одинокими матерями; дітям з малозабезпечених сімей, що обліковуються в департаменті соціального захисту населення та отримують відповідні соціальні допомоги; родинам з дітьми до 3-х років)

Центр учасників бойових дій (вул. Г. Кондратьєва, 165/71):

-продуктові набори членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України та цукерки дітям загиблих (померлих) захисників та захисниць України, дітям захисників та захисниць України, які не відвідують заклади дошкільної освіти, віком від 2-х до 7-ми років.