Print
Hits: 646

Відбулося засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації.

Порядок денний засідання складався з 18 питань.

Серед важливих питань, які розглянули – про надання згоди на прийняття до комунальної власності Сумської міської територіальної громади майна як гуманітарної допомоги та цілісного майнового комплексу КЗ Сумської обласної ради «Меморіальний Будинок-музей А.П. Чехова в м. Суми», внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 квітня 2013 року № 2289-МР «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами)» та інші.

Також члени комісії заслухали доповідь представника департаменту комунікацій та інформаційної політики стосовно проєктів рішень міської ради.

За результатами розгляду питань порядку денного депутати надали відповідні доручення та рекомендації структурним підрозділам.