Print
Hits: 1711

2 червня заступник міського голови Олександр ЖУРБА під час особистого прийому зустрівся із городянами, які розповіли йому про свої проблеми.
Останні переважно стосувалися проведення капітальних ремонтів житлових будинків та їх покрівель. Окрім того, мешканка вул. Гамалія звернулася до заступника міського голови посприяти у вирішенні питання щодо фактичного виконання послуг з обслуговування багатоповерхівки, в якій вона проживає, в межах тарифу. А от інша сумчанка, яка також мешкає по вул. Гамалія, просила облаштувати дитячий майданчик та провести ремонт прибудинкової дороги.

Опрацьовувати озвучені мешканцями проблеми, за дорученням Олександра Журби, буде департамент інфраструктури міста.

А от КП «Сумижилкомсервіс» в найближчий час повинне буде провести ремонт козирка біля під’їзду заявниці та усунути недоліки термоізоляції мережі теплопостачання у її будинку. Серед інших завдань для комунального підприємства – виконання поточного ремонту покрівлі житлового будинку та ремонту зливової каналізації по вул. Ковпака.

Окрім того, Олександр Журба дав доручення профільним структурним підрозділам, серед яких департамент інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього господарства, опрацювати питання відновлення циркуляції гарячого водопостачання, освітлення та ремонту прибудинкової території по вул. Металургів; проведення капітального ремонту покрівлі, мережі теплопостачання та надання роз’яснення щодо нарахування за теплопостачання в житловому будинку по вул. Глінки.

Виконання доручень Олександр Журба триматиме на особистому контролі.