0012.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Одне зі звернень стосувалося системного та виваженого підходу до проведення дерусифікації топонімів. Очільник громади доручив управлінню архітектури та містобудування провести зустріч за участі членів робочої групи з дерусифікації топонімів у Сумській МТГ та представників депутатських фракцій міської ради, щоб спільно обговорити питання завершення процедур перейменування вулиць і скверів.

Також надійшло звернення від сумчанина щодо надання йому довідки про заробітну плату за період 1993–1997 років. Це питання Олександр Лисенко спрямував до департаменту соціального захисту населення та правового управління для підготовки звернення до Міністерства соціальної політики.

ЦНАП очільник громади долучив до розв'язання питання надання житла мешканці с. Ольшанка, квартира якої була зруйнована внаслідок російської агресії.

Тим часом департамент інфраструктури міста за результатами прийому громадян опрацює два питання: щодо відключення від централізованого опалення квартир у буд. № 54 по вул. Героїв Крут та ремонту доріг у пров. Матвіївський і на вул. Чекаліна.

Усі питання Олександр Лисенко триматиме на особистому контролі до остаточного їх вирішення.