004.jpg

21 червня перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО спілкувався з сумчанами. Цього дня до нього надійшло чотири звернення. Всі вони стосувалися благоустрою території.
Так, жителька будинку №145, що по вул. Г.Кондратьєва, звернулася щодо капітального ремонту прибудинкової території. За дорученням першого заступника міського голови, цим питанням опікуватиметься управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Ще один житель будинку по вул. Айвазовського звернувся щодо встановлення паркану та загородження провулку його сусідом. Це питання опрацьовуватиме департамент забезпечення ресурсних платежів і потім надасть заявникові відповідь та роз’яснення по суті.

Жителька одного з будинків по вул. Мендєлєєва звернулася за допомогою в огородженні дитячого майданчика на прибудинковій території. Справа в тому, що частіше всього діти бавляться з м’ячем, а поруч водії влаштували стоянку для своїх авто. Жінка побоюється, що малеча може задіти м’ячем дорогу автівку. З появою огорожі, спокійніше буде і батькам, і власникам автомобілів. Володимир Войтенко порадив жінці звернутися за допомогою до депутата Сумської міської ради, який опікується цим округом.

Також цього дня сумчанка звернулася щодо демонтажу прибудови до будинку або приведення її до належного санітарного стану по вул. Івана Сірка (Д.Коротченка). Директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО за дорученням Володимира Войтенка має звернутися до суду про визначення права власності даної прибудови, а вже потім надати відповідь заявниці.