0010.jpg

Керівництво громади зустрілось з представниками бізнесу під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

До обговорення актуальних тем підтримки малого та середнього бізнесу долучились заступник міського голови, голова Координаційної ради Станіслав ПОЛЯКОВ, керівники профільних структурних підрозділів та підприємці.

Як зазначив Станіслав Поляков, наразі важливо всіляко підтримувати бізнес, який попри всі виклики воєнного часу продовжує працювати.

«Важливим моментом у цій підтримці є співдія влади та самих підприємців. І хочу подякувати департаменту інспекційної роботи, який активно взаємодіє з бізнесом, тримає всі важливі питання на контролі та допомагає в їх розв’язанні. Таким чином, маємо продуктивний діалог і як наслідок – сталу роботу малого та середнього бізнесу на території громади», – зауважив посадовець.

Під час зустрічі відбулась презентація кредитних продуктів та грантових програм для підтримки та розвитку бізнесу від АТ «Ощадбанк».

Говорили також про проєкт звернення від координаційної ради до начальника Сумської ОВА щодо реалізації алкогольних напоїв на території міста, організацію семінарів для суб’єктів господарювання на виконання завдання Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської МТГ на 2022-2024 роки.

Члени координаційної ради надали свої пропозиції з цього приводу, а також щодо створення робочої групи з розробки проєкту цільової Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської МТГ на 2025-2027 роки.

Серед іншого розглядалось питання персонального складу координаційної ради.