002.jpg

28 липня заступник міського голови Олександр ЖУРБА під час особистого прийому зустрівся із сумчанами. Містяни вернулися до посадовця задля вирішення житлово-комунальних проблем.

Останні здебільшого стосувалися капітального ремонту сумських багатоповерхівок і підземних комунікацій.

Загалом, до заступника міського голови надійшло 11 звернень, у 6 з них йшлося про необхідність капітального оновлення покрівель житлових будинків. З такими запитами звернулися мешканці будинків по вул. Г. Кондратьєва, 140, вул. Петропавлівська, 103, вул. Б. Хмельницького, 17, вул. Прокоф’єва, 29, вул. Пушкіна, 4, вул. Харківська, 9.

Із проханням виконати герметизацію стиків панелей на рівні квартири №44 звернулися сумчани, що мешкають у житловому будинку по вул. СКД, 40.

У 3 зверненнях містяни підняли питання ремонту комунікацій. Капітально відремонтувати інженерні мережі у підвальному приміщенні багатоповерхівки просять мешканці будинку по вул. Харківська, 12.

Із проханням виконати промивку системи теплопостачання звернулися жителі будинку по вул. Харківська, 9.

Сумчани, що проживають у будинку по вул. Першотравнева, 20 сигналізують про необхідність ремонту водогону, що перебуває на балансі КП «Міськводоканал».

Ще в одному запиті йшлося про потребу заміни мережі холодного постачання у 4 під’їзді житлового будинку №15 по вул. Металургів.

Допомогти містянам у вирішенні проблем заступник міського голови доручив профільним структурним підрозділам. Виконання наданих доручень Олександр Журба триматиме на особистому контролі.