002.jpg

4 серпня заступник міського голови Олександр ЖУРБА зустрівся із городянами, які просили вирішити їх проблеми у житлово-комунальній сфері.

Загалом, було розглянуто 9 звернень мешканців.

Так, за дорученням посадовця, всі вони будуть детально опрацьовані та вирішені департаментом інфраструктури міста, бо ж саме до компетенції даного структурного підрозділу й належать.

Зокрема, мова йде про виявлення та усунення недоліків неякісно проведеного капітального ремонту покрівлі над 8-м під’їздом житлового будинку № 44 по вул. Харківській. Олександр Журба наголосив, що зробити це необхідно за рахунок підрядної організації, бо гарантійний термін виконання робіт – 2 роки.

Окрім того, департамент інфраструктури має включити до титульного списку капітальних ремонтів житлові будинки № 77 по вул. Металургів та № 3 по вул. Гамалія.

Разом із даними структурним підрозділом ТОВ «Керуюча компанія «ДомКом Суми» повинні вирішити питання щодо ремонту ливневої каналізації та входу до підвального у 8 під’їзді будинку № 33 по вул. Новомістенській.

Мешканка вул. Заливної, 1 звернулася щодо ремонту ліфту. Олександр Журба дав доручення департаменту інфраструктури провести обстеження останнього та виконати ремонті роботи на вказаному об’єкті.

Останнє доручення стосується і іншої заявки, яка надійшла від сумчанки, що мешкає по вул. Романа Атаманюка, 3. Вона просила посприяти у ремонті димовентканалів та козирка над 1 під’їздом даного житлового будинку.

По вул. Прокоф’єва, 6 поруч із 1 під’їздом департамент інфраструктури в найкоротші терміни обстежить дерева і вже потім прийматиме рішення щодо видалення аварійних. Таке звернення також озвучувалося під час особистого прийому.

Виконання всіх вказаних робіт Олександр Журба триматиме на особистому контролі.