001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час особистого прийому поспілкувався із городянами.

Останні звернулися до керманича обласного центру із питаннями, які потребують негайного вирішення.

Серед таких найбільше проблем у житлово-комунальній сфері.

Зокрема, мешканка вул. Супруна, 12/1 прохала повернути кошти, сплачені мешканцями цього будинку за обслуговування будинку з КП «Сумижитло» та КП «Сумижилкомсервіс» на баланс КК «ДомКомСуми»; відремонтувати покрівлі над 2 та 3 під’їздами; відновити належну циркуляцію гарячого водопостачання у будинку.
Сумчанин, який мешкає по вул. М. Вовчок, 3, звернувся щодо капітального ремонту будинку та ремонту прибудинкової території.

Міський голова доручив начальнику департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ вирішити обов’язково озвучені питання. Окрім того, даний структурний підрозділ буде займатися такими проблемами, з якими звернулися городяни. А саме: проведення капітального ремонту каналізаційної мережі та підключенням квартири заявника в житловому будинку по вул. Інтернаціоналістів, 41; проведення ремонту ліфту та капітального ремонту мереж водопостачання в будинку по вул. Заливній, 9/75; підготовка до опалювального сезону житлового будинку № 82 по вул. Героїв Крут.

Олександр Лисенко дав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ опрацювати питання щодо пропозицій та вирішення ситуації зі встановленням підйомника в під’їзді будинку № 18 по вул. Троїцькій.

Начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ та директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО будуть опрацьовувати питання з поліпшення житлових умов багатодітній родині.

Вирішення всіх озвучених проблем міський голова триматиме на особистому контролі.