007.jpg

Чергова сесія Сумської міської ради відбудеться 28 вересня. Відповідне розпорядження про її скликання видав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Місце зустрічі депутатів залишається незмінним – сесійна зала Будинку рад, що на пл. Незалежності, 2. Розпочнеться вона теж традиційно – о 9.00.

На розгляд народних обранців міський голова вніс низку питань порядку денного. Зокрема, щодо звіту про виконання міського бюджету за І півріччя. Також обговорять хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік за підсумками перших шести місяців року.

Пропонує міський голова до порядку денного і питання комунальної власності, приватизації, земельних відносин, витрачання коштів резервного фонду міського бюджету.

Усі проекти рішень, які планують розглянути на сесії міської ради, пройдуть обговорення у профільних постійних депутатських комісіях. Також очікують на пропозиції від громадських експертних комісій Сумської міської ради.

Відповідно до Регламенту роботи Сумської міської ради, за тиждень до сесії відбудеться Погоджувальна рада голів фракцій та постійних депутатських комісій, на якій також будуть обговорені сесійні матеріали, оприлюднені відповідно до чинного законодавства.

Ознайомитися з проектами рішень та порядку денного можна на Інформаційному порталі Сумської міської ради.