Print
Hits: 1713

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО бере участь у Національному форумі ICC UKRAINE « ICC UKRAINE – перспективна платформа для національного бізнесу і надійний партнер для зарубіжних інвесторів», який сьогодні відбувається в Києві.

Програмою заходу передбачено розгляд низки актуальних тематичних питань, які становлять безпосередній інтерес для сучасного українського бізнесу та місцевої влади, зокрема «Державна регуляторна служба України – ефективна допомога національному бізнесу», «Розвиток туристичної галузі в Україні і поглиблення співробітництва з всесвітньою туристичною організацією. Туризм як інструмент залучення інвестицій в Україну»,  «Потенційні вигоди турецько-української угоди для української економіки».

Попередньо організатори анонсували, що в роботі форуму візьмуть участь уповноважені представники галузевого та регіонального бізнесу, дипломатичних місій, акредитованих в Україні, міжнародних неурядових організацій, керівники регіональних представництв та компанії-участники ICC Ukraine, а також представники Трейд- клубу.

Усього очікувалось до 200 чоловік, у тому числі керівники РП ICC Ukraine, бізнес асоціації, іноземні партнери, учасники ICC Ukraine, всеукраїнські бізнес підприємства.

Заходи у такому форматі ICC Ukraine проводить починаючи з 2008 року. Неодноразово у форумах брало участь керівництво Міжнародної Торгової палати, Світової Федерації Торгових Палат. Майданчик форуму використовувся для проведення цільових робочих зустрічей з Урядом України та законодавчою гілкою влади. Проведення спільних заходів із Радою експортерів та інфесторів при МЗС України засвідчило їх доцільність і перспективність для національного бізнесу.