Print
Hits: 1481

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на щопонеділковій апаратній нараді вкотре наголосив на вчасному та якісному виконанні робіт із підготовки житлового фонду Сум до нового опалювального сезону.

Очільник міста звернув увагу обслуговуючих організацій на те, що залишилося мало часу для підготовки житлового фонду Сум до осінньо-зимового періоду, адже голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО кінцевим терміном визначив 1 жовтня. Тому ті надавачі послуг, які мають низький відсоток готовності, мають поквапитися, аби вчасно дати тепло в оселі сумчан.

Олександр Лисенко наголосив на тому, що на кожному із керівників обслуговуючих організацій лежить особиста відповідальність за те, наскільки готовим обласний центр зустріне холоди.

Директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО зазначив, що відповідне питання сьогодні розглядатиме й створена рішенням виконавчого комітету від 19 квітня поточного року міжвідомча комісія з організації і контролю за підготовкою міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Заступник генерального директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що станом на 12 вересня житловий фонд міста готовий до опалювального періоду на 40,8 %. Найкраще у цьому напрямку працюють «КК «Коменерго-Суми» та ПРБП «Рембуд», які вже підготували внутрішньобудинкові мережі на 60 % та 57 % відповідно. На минулому тижні свою роботу також посилили КК «ДомКомСуми» (43 %), КП «Сумитеплоенергоцентраль» (34 %), КП «Сумижилкомсервіс» (27 %), ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс» (24 %).