006.jpg

Нежитлові приміщення у адмінбудівлях середмістя отримали в оперативне управління три структурні підрозділи. Таке рішення ухвалили народні обранці під час II пленарного засідання XIV сесії міської ради. 

 

Мова йде про комунальне майно, розташоване по вул. Горького, 21 та вул. Воскресенській, 8А.

Розгляд даного проекту рішення ледь не призвів до зриву сесійного засідання. Представники департаменту містобудування та земельних відносин, що перебуває в стадії ліквідації, заблокували президію, вимагаючи виключити питання про передачу в оперативне управління структурним підрозділам нежитлові приміщення з порядку денного, посилаючись на те, що за однією з адрес розміщувався їх структурний підрозділ.

На це директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКО відповів, що дане питання є суто технічним і правових наслідків за собою не має.

Разом з тим, аби мати можливість продовжувати розгляд інших важливих для міської громади рішень, міський голова Олександр ЛИСЕНКО поставив на голосування пропозицію про виключення цього питання з порядку денного. Але вона не набрала необхідної кількості голосів депутатів.

Тож головуючий ініціював розгляд відповідного питання першим.

За результатами голосування 26 народних обранців підтримали передачу нежитлового приміщення загальною площею 541,04 м2, розташованого по вул. Горького, 21 в оперативне управління департаменту інфраструктури міста. Також нежитлові приміщення загальною площею 336,2 м2 та 163,7 м2 по вул. Воскресенська, 8А перейшли до управління архітектури та містобудування та управління «Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю».

Дане рішення покликане посприяти ефективному використанню адміністративних приміщень.

Олександр Лисенко також доручив своєму першому заступнику Володимиру ВОЙТЕНКУ, начальнику правового управління Олегу ЧАЙЧЕНКУ та директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію Клименку опрацювати питання забезпечення робочими місцями працівників колишнього департаменту містобудування та земельних відносин.