Print
Hits: 1677

На початку ІI пленарного засідання XV сесії міської ради Архієпископом Сумський і Охтирський владика Мефодій вручив міському голові Олександру ЛИСЕНКУ медаль «За жертовність і любов до України» та подякував за розвиток духовності у Сумах.

Керманич обласного центру, приймаючи таку високу нагороду, наголосив, що ця відзнака належить всім тим, хто працює на благо Сум, на розвиток рідного міста та оборони України. Духовенство УПЦ КП подякувало керівництву міста та всьому депутатському корпусу за небайдужість та турботу про вірян.

Архієпископом Сумський і Охтирський владика Мефодій звернувся до Олександра Лисенка та обранців зі словами вдячності за те, що вони у такий непростий для країни час не забувають про віру та роблять все можливе, аби сумчани жили в мирі та злагоді.

«Я знаю, що цій стабільності у нашому місті ми завдячуємо міській владі, її наполегливій праці, любові до своєї Батьківщини. Шановні депутати, дякуємо вам за те, що весь цей час ви допомагали і продовжуєте допомагати українській армії, яка сьогодні захищає нашу країну від ворога», – сказав архієпископ Сумський і Охтирський владика Мефодій.