Print
Hits: 1487

Депутати міської ради утворили тимчасову контрольну комісію з питань проведення закупівель управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства.

На неї покладено завданням проконтролювати законність та ефективність проведення закупівель управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства та надати пропозиції міський раді та міському голові щодо подальшої діяльності управління в даному напрямку.

До складу комісії включили по одному депутату від кожної фракції: Вікторію ГРОБОВУ, Віталія ЖИЛЕНКА, Андрія КРАМЧЕНКОВА, Юлію ЛЕВЧЕНКО, Володимира НИКОНЕНКА, Ірину РИБАЛЬЧЕНКО.

На головування депутати висунули кандидатури Вікторії Гробової та Андрія Крамченкова й у результаті рейтингового голосування обрали очільником комісії останнього.

До участі в роботі тимчасової контрольної комісії також залучать уповноважених громадськими експертними комісіями представників ГЕК з питань соціально-економічного розвитку та бюджету та з питань житлово-комунального господарства та міської інфраструктури.