0012.jpg

У вівторок, 1 листопада, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Того дня до очільника міста надійшло сім звернень. У більшості сумчани просили втручання міського голови у вирішення житлово-комунальних питань.

Від мешканця буд. № 53 по вул. Пушкіна надійшло прохання провести капітальний ремонт будівлі. Олександр Лисенко доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ взяти під особистий контроль питання виконання ремонту покрівлі та включити будинок у титульний список ремонтів комунікацій. На директора ТОВ «КК «Коменерго-Суми» Євгена КОСЯНЕНКА покладено завдання провести ремонт стиків панелей, пофарбувати газові труби та вивезти сміття з прибудинкової території.

Мешканка буд. № 10/1 по вул. Ремісничій поскаржилась міському голові на поганий стан мережі холодного водопостачання, неналежну якість гарячого водопостачання, відсутність вентиляції підвалу та на стан будинку загалом. За дорученням очільника Сум фахівці департаменту інфраструктури міста мають обстежити будівлю на предмет необхідності ремонту мереж та подати пропозиції , як у подальшому вирішити проблемні питання. Принагідно Олександр Лисенко дав завдання управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства опрацювати по даному будинку питання ремонту прибудинкової території.

Представниця буд № 19 по вул. Гамалія також звернулась до міського голови одразу з кількома проханнями: капітально відремонтувати будинок, облаштувати дитячий майданчик, провести ремонт прибудинкової дороги. Щодо першого, керівникові департаменту інфраструктур міста наказано після проведення експертизи включити будинок до титульного списку капітальних ремонтів на наступний рік. Друге питання вирішуватимуть за рахунок депутатських коштів. По третьому, начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства доручено врахувати цей об’єкт при формуванні відповідних титульних списків.

За результатами особистого прийому громадян директор департаменту інфраструктури міста отримав від очільника міста ще ряд завдань: взяти під особистий контроль виконання робіт із ремонту системи опалення в буд. № 1 по вул. Парковій та доповісти про виконання на апаратній нараді 7 листопада; проконтролювати виконання обслуговуючою організацією робіт із ремонту системи водовідведення в буд. № 3 по вул. Марко Вовчок; спільно з організацією, що обслуговує буд. № 19 по вул. Богуна, опрацювати питання ремонту даху в ньому.
Ще одне звернення, в якому йдеться про незадовільний стан території біля буд. № 14 по пр-ту М. Лушпи, Олександр Лисенко спрямував до управління капітального будівництва та дорожнього господарства з тим, аби там включили цей об’єкт до титульного списку ремонту дворових доріг.