0010.jpg

У четвер, 3 листопада, міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся із сумчанами, які звернулися до нього зі своїми проблемами.

Такі переважно стосувалися житлово-комунальної сфери.

А саме городяни прохали посприяти у вирішенні таких питань: ремонт оголовків та димовентканалу в під’їзді житлового будинку по вул. Водна, 65/1; проведення капітального ремонту покрівель будинку № 25 по вул. Покровська та № 1 по вул. Горького.

Олександр Лисенко доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ включити ці будинки до титульного списку ремонтів на наступний рік.

Окрім того очільник департаменту інфраструктури має взяти під особистий контроль проведення капітального ремонту вантажопасажирського ліфта, фасаду та парапету в житловому будинку № 8 по вул. Г. Кондратьєва. За цією ж адресою начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ, за дорученням міського голови, повинен включити ремонт при будинкової дороги до титульного списку на наступний рік. Також Віталію Шилову доручено включити до титульного списку ремонт прибудинкової дороги та облаштування дитячого майданчика за адресою: вул. Гамалія, 36/1. Цей же будинок буде включено до титульного списку ремонтів на наступний рік. Останнім питанням буде опікуватися директор департаменту інфраструктури.

Зверталися городяни і з приводу ремонту доріг по пров. Д. Бідного та частини вул. Заозерна, доріжок на Старому Барановському кладовищі, прибудинкової дороги по вул. І. Сірка (будинки № 17 та № 21) та по пр-ту М. Лушпи (будинки № 22 та № 10). Міський голова дав доручення включити ці адреси до титульного списку ремонтів.
Ще один сумчанин звернувся щодо неможливості працевлаштування в заклади освіти міста. Тому Олександр Лисенко зобов’язав начальника міського управління освіти і науки Антоніну ДАНИЛЬЧЕНКО проінформувати заявника по суті порушеного питання.

А директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКО має опрацювати питання надання в оренду земельної ділянки по вул. 3-тя Продольна, 15.

Вирішення всіх озвучених проблем міський голова Олександр Лисенко триматиме на особистому контролі.