0010.jpg

17 листопада близько двох сотень городян, серед яких були представники Сумської міської організації ветеранів та інших громадських організацій, зібралися на майдані Незалежності.

Під час мітингу-протесту сумчани намагалися донести до міської та обласної влади проблеми, які потребують негайного вирішення.

Мітингували, зокрема, проти несправедливих тарифів та за підвищення пенсій ветеранам.

Очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО та голова Сумської обласної ради Семен САЛАТЕНКО поспілкувалися із учасниками зібрання, відповіли на їх запитання.

Сумчани вимагали від керівництва міста та області вжити дієвих заходів, аби не було допущено подальшого зростання тарифів на житлово-комунальні послуги, які на сьогодні є непідйомними для населення. Як наголосили самі учасники мітингу-протесту, особливо гостро ця проблема постала для пенсіонерів, які просто не в змозі сплачувати рахунки.

Тому, на їхню думку, було б цілком слушно вирішувати ці проблеми на рівні центральних органів влади, де й ухвалюються подібні рішення.

Потому міський голова Олександр Лисенко під час особистого прийому продовжив спілкування із городянами та запевнив їх, що міська влада завжди була на боці сумчан, відстоювала їхні інтереси і продовжуватиме роботи це надалі. Деяким сумчанам керманич Сум допоміг вирішити їхні проблеми під час особистого спілкування. З тими питаннями, які потребують розгляду в НКРЕКП, Олександр Лисенко пообіцяв особисто туди звернутися.