007.jpg

26 січня відбувся особистий прийом громадян міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ.

Цього дня до очільника обласного центру завітали городяни, які прохали міського голову посприяти у вирішенні важливих для них питань.

Зокрема, двоє сумчан звернулися з проблемами, вирішення яких відноситься до компетенції управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Саме цей структурний підрозділ буде опрацьовувати такі питання: обмеження транзитного руху автотранспорту на прибудинковій території по вул. І. Харитоненка; ремонту доріг та тротуарів на території кварталу № 28 Ковпаківського району, а також облаштування тут зупинок громадського транспорту.

Директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ керманич Сум доручив внести в титульні списки ремонту покрівель наступні адреси: вул. Береста, 5 та 3; вул. О. Аніщенка, 10; вул. Петропавлівська, 117 та 127.

Ще два звернення надійшло від сумчан, які просили вирішити питання незаконної, на їх думку, забудови спортивного майданчика в районі вул. Східної та усунення підтоплення по цій же вулиці, а також забудови дитячого майданчика в районі вул. Карбишева; закриття котловану по вул. Соборній, 38.

Розібратися у озвучених проблемах Олександр Лисенко доручив управлінню архітектури та містобудування.