006.jpg

У четвер, 2 лютого, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулися четверо сумчан.

Мешканка буд. № 52 по пр-ту М. Лушпи прийшла з питанням проведення робіт із відновлення її квартири, яка постраждала внаслідок вибуху газу. Заявниці безпосередньо під час прийому надали необхідні роз’яснення.

Мешканець будинку № 126 по вул. Г. Кондратьєва, 165 звернувся до заступника міського голови за роз’ясненням щодо відмови КП «Сумитеплоенергоцентраль» обслуговувати його будинок. Заявникові пояснили, що дана ситуація склалась у зв’язку з рішенням суду за його позовом. З лютого надання послуги відновлено.

Мешканка буд. № 35 по вул. Привокзальній поскаржилась на неналежне опалення у квартирі та мокрі стіни. По першому питанню Олександр Журба доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ разом із заступником директора ТОВ «Сумитеплоенерго» НАДІЮ ПОКУТНЬОЮ та директором ТОВ «КК «ДомКом Суми» Богданом ЗДЄЛЬНІКОМ комісійно обстежити мережі та довести подачу теплоносія на батарею заявника до санітарних норм. По другому питанню керівникові департаменту інфраструктури міста доручено також провести огляд та вжити заходів для усунення проблеми.

Інша сумчанка, яка мешкає у будинку № 25/1 по вул. Прокоф’єва, просила сприяння Олександра Журби у питаннях заміни труб холодного та гарячого водопостачання, обліку спожитої електроенергії та газу. Щодо першого, у департаменті інфраструктури міста мають розглянути можливість включення даного об’єкта до титульного списку на 2017 рік, щодо другого, заявниці рекомендовано звернутись до «Сумиобленерго» та «Сумигаз» з питанням встановлення приладів обліку.