0012.jpg

Депутати міської ради мають можливість підвищити свою кваліфікацію.

Допоможуть їм у цьому зустрічі з фахівцями структурних підрозділів, проведення яких запланували у відділі з організації діяльності ради.

«Завдяки такому навчанню депутати зможуть іще краще орієнтуватись у питаннях, що мають відношення для їхньої депутатської діяльності, а також будуть більше поінформовані про роботу виконавчих органів міської ради», – зазначив очільник депутатського корпусу Андрій БАРАНОВ.

Перше заняття присвятили питанням архітектури та містобудування. Начальник профільного структурного підрозділу Андрій КРИВЦОВ розповів присутнім про власні та делеговані повноваження управління, зупинився на особливостях планування і забудови територій, зокрема, Генерального плану, плану зонування, детального плану території, містобудівного кадастру.

Опісля його доповіді приділили час запитанням і відповідям.

Депутатів цікавило, як здійснюватиметься в Сумах містобудівний моніторинг. Також вони звернулися до Андрія Кривцова з проханням щодо поліпшення якості виконання графічних матеріалів, що додаються до проектів рішень, посилити роботу з демонтажу незаконної реклами, а також хотіли почути його бачення вирішення питання облаштування по місту парковок.