Print
Hits: 1999

29 березня, під час ХXІІІ сесії міської ради, депутати дали згоду на призначення своєї колеги Ольги ВОЛОШИНОЇ заступником міського голови.

До обговорення запропонованої міським головою кандидатури долучилися як народні обранці, так і присутні у сесійній залі представники громадськості.

У підсумку на підтримку відповідного проекту рішення віддали свої голоси 24 депутати.

Як зазначив міський голова Олександр ЛИСЕНКО, Ольга Волошина опікуватиметься низкою питань гуманітарної галузі, враховуючи її досвід роботи в освіті. Остаточний розподіл повноважень між заступниками міського голови, яких віднині п’ятеро, буде узгоджений пізніше.

Наступним рішенням депутати за пропозицією міського голови ввели Ольгу Волошину до складу виконавчого комітету. Володимир ТОКАР, який до цього входив до складу «міського уряду» як представник громадськості, подав заяву про своє бажання залишити виконавчий комітет у зв’язку з роботою на посаді голови обласної ради.

Ольга Волошина народилась 11 березня 1958 року в селі Старосілля Городищенського району Черкаської області.

Після закінчення середньої школи працювала вчителем математики.

У 1976 році вступила до Луганського інституту ім. Т. Г. Шевченка, який закінчила у 1981 році.

Із 1981 по 1996 рік працювала на Кіровоградщині вчителем математики, заступником директора, директором школи.

На громадських засадах чотири роки була керівником школи передового педагогічного досвіду директорів Кіровоградської області.

Із 1996 по 2001 рік обіймала посаду заступника директора Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 25.

Відтоді і до сьогодні – директора Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 ім. генерал-лейтенанта А. Морозова.

Має почесний знак «Відмінник освіти». Нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти України, Почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації, Почесною грамотою голови федерації футболу України.