007.jpg

У п’ятницю, 24 березня, відбувся особистий прийом громадян заступником міського голови Олександром ЖУРБОЮ.

Від жителів буд. № 23/1 по вул. Горького надійшло прохання провести обстеження внутрішньобудинкових мереж, відремонтувати прибудинкову територію та встановити дитячий майданчик. Також сумчани поскаржились профільному заступнику міського голови на неякісне виконання робіт підрядною організацією. Олександр Журба доручив департаменту інфраструктури міста обстежити комісійно мережі, скласти відповідний акт і розглянути можливість включення робіт по цьому будинку до титульного списку капітальних ремонтів. Цей же структурний підрозділ отримав завдання від заступника очільника обласного центру перевірити акти виконаних робіт. Два інші питання посадовець спрямував до управління капітального будівництва та дорожнього господарства для того, аби там розглянули можливість включення цього об’єкта до програми «Євродвір» та встановлення за цією адресою дитячого майданчика.

Департамент інфраструктури міста отримав від Олександра Журби ще низку доручень: внести до титульного списку капітальний ремонт покрівель у буд. № 65/2 по вул. Водній, буд. № 1 по вул. Богуна, буд. № 6 по вул. 3-й Парковий проїзд. За останньою адресою департамент має також провести обстеження зелених насаджень.

Цьому ж структурному підрозділу належить вирішити питання ремонту систем опалення та водопостачання у буд. № 19 по пр-ту Шевченка, спільно з ТОВ «Сумитеплоенерго» забезпечити теплопостачання належної якості в одній із квартир у буд. № 35 по вул. Привокзальній. Також тепловикам доручено надати роз’яснення мешканцям буд. № 5 по вул. Богуна, як відбувається нарахування плати за опалення за лічильником. Департамент інфраструктури міста, управління капітального будівництва та дорожнього господарства у відповідності до своїх повноважень отримали завдання опрацювати питання освітлення території біля вище зазначено будинку по вул. Богуна, включити ремонт його покрівлі до списку капремонтів на поточний рік, розглянути можливість ремонту прибудинкової території, привести до належного стану розташований поруч із будинком контейнерний майданчик.

За зверненням жителів буд. № 10 по пр-ту Шевченка щодо встановлення індивідуальних приладів обліку електроенергії та води Олександр Журба надав доручення організаціям-надавачам послуг опрацювати таку можливість.

Представник буд. № 20 по вул. Героїв Крут порушив перед заступником міського голови питання щодо тарифів на послуги КП «Сумитеплоенергоцентраль», відсутність організації з обслуговування ліфтів і висловив незадоволення роботою двірника. Дані питання заступник очільника міста спрямував для детального вивчення до департаменту інфраструктури міста та обслуговуючої організації.

Від жителів буд. № 7 по вул. Серпневій надійшла скарга на незадовільне виконання ремонту покрівлі та зливної каналізації, а також прохання демонтувати дитячий майданчик біля буд. № 4 по вул. Пушкіна. Департаменту інфраструктури міста доручено надати містянам пояснення з першого питання та спільно з мешканцями знайти варіанти вирішення другого.