Print
Hits: 1594

У вівторок, 4 квітня, перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО поспілкувався з сумчанами на особистому прийомі громадян.

Того дня до посадовця надійшло два звернення від містян щодо виділення земельних ділянок. Ішлось про учасника АТО та багатодітну матір. Уважно вислухавши запитувачів, перший заступник очільника міста надав доручення департаменту забезпечення ресурсних платежів ретельно вивчити деталі обох справ і надати сумчанам відповіді.

За підсумками цього особистого прийому громадян першим заступником міського голови відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів отримав від Володимира Войтенка завдання розібратись у питанні шуму від машинного відділення ТЦ «Євробазар», що заважає жительці буд. № 10а по вул. Засумській.

Інспекції з благоустрою перший заступник міського голови доручив вжити заходів щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища біля буд. № 12 по вул. Харківській, а управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства – за необхідності опрацювати можливість проведення в поточному році замощення двору біля буд. № 24 по пр-ту Шевченка.