0012.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 проводили ремонт сходів стаціонарного корпусу, операційного блоку, коридору неврологічного відділення, стерилізаційної терапевтичного відділення та ремонт ортопедично-травматологічного відділення № 2.

У міській клінічній лікарні № 5 займались ремонтом клініко-діагностичної лабораторії, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, дезкамери, стін підвального приміщення.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди ремонтували приймальне відділення для інфекційних хворих по вул. Троїцька, 28, отоларингологічне відділення, ремонт покрівлі стаціонару (корпус А), фасад дитячої поліклініки № 2 по вул. Сірка, 3 та проводили роботи по заміні дверних та віконних блоків у дитячій поліклініці № 1 по вул. Праці, 3.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 продовжували ремонтувати приміщення на І поверсі.

Тим часом у міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії в жіночій консультації проводили заміну вікон на металопластикові, розпочали ремонт холу І поверху та фасаду жіночої консультації.