0012.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували ремонт сходів стаціонарного корпусу, ортопедично-травматологічного відділення № 2, ремонт пульмонологічного, неврологічного та гінекологічного відділень.

У міській клінічній лікарні № 4 проводили капітальний ремонт харчоблоку, овочесховища та ліфту в поліклінічному відділенні № 1.

У міській клінічній лікарні № 5 займались ремонтом приміщень архіву.

Разом з тим, у міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії розпочалися ремонтні роботи у денному стаціонарі жіночої консультації.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1 продовжували поточні ремонти кабінетів.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди ремонтували приймальне відділення для інфекційних хворих по вул. Троїцька, 28, фасад дитячої поліклініки № 2 по вул. Сірка, 3. Також продовжували роботи з капітального ремонту актової зали дитячої лікарні по вул. Троїцька, 28, роботи по капітальному ремонту фасадів будівлі дитячої лікарні (корпус А2) та роботи по ремонту фасадів (заміні віконних блоків) будівлі дитячої лікарні (корпус А). Завершили ремонтні роботи: у отоларингологічному відділенні, у приміщеннях стаціонару (корпус А) по вул. Троїцька, 28, роботи по заміні дверних та віконних блоків у дитячій поліклініці № 1 по вул. Праці, 3.