006.jpg

Зранку відбулась нарада з перевізниками міста за участю представника Управління патрульної поліції в Сумській області Ігоря БІЛОВОЛА та розробника сервісу GPS-навігації Сергія СВІТАЙЛА.

За інформацією представника Управління патрульної поліції в Сумській області Ігоря Біловола, протягом останніх півтора місяця в Сумській області патрульна поліція проводила комплекс планових заходів «Перевізник-2018».

Основні порушення, що були виявленні при проведенні заходів, це недотримання водіями Правил дорожнього руху (ПДР). Перевізникам рекомендовано провести додаткові інструктажі з водіями щодо неухильного дотримання вимог ПДР та безпеки перевезень пасажирів.

Також на нараді приватним перевізникам було наголошено на необхідності належної роботи GPS-трекерів та постійного контролю за їх технічним станом відповідно до умов договорів.

Окрім того учасники засідання обговорили можливість облаштування кінцевих зупинок біотуалетами. Перевізники повідомили, що відповідно до усної домовленості з власниками торгівельних закладів, водії мають право користуватися вбиральнями, що розташовані на кінцевих зупинках громадського транспорту.