007.jpg

КП «Міськводоканал» здійснює підготовку системи водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період.

Тож у переліку основних виконаних робіт: промивка та дезінфекція 16 резервуарів чистої води на шести водозаборах міста; промивка 47,3 км водопровідних мереж; ремонт 356 м каналізаційних та 306 м водопровідних мереж; ремонт 79 водопровідних колодязів; встановлення 62 каналізаційних люків та накриття 44 водопровідних колодязів; виконання благоустрою 60 місць розриття; обстеження дюкерних переходів водомереж через р. Сумка, р. Псел, р. Стрілка; впорядкування територій, вирубка порослі на об’єктах.

У відповідності до запланованих заходів підприємством також виконано ремонт та утеплення виробничих та побутових приміщень (ремонт покрівлі та вентиляційних систем об’єктів, заміна вікон, дверей, ремонт павільйонів, утеплення випусків тощо).

Особливу увагу приділили технічному стану електрообладнання, підготовці резервних джерел живлення. До зими підготовлені й транспортні засоби, здійснена ревізія об’єктів газового господарства та котельні підприємства.

Як зазначають на підприємстві, підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років здійснюється фахівцями КП «Міськводоканал» у межах повсякденної роботи задля сталого проходження осінньо-зимового періоду без виникнення аварійних ситуацій надзвичайного характеру.