007.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуватимуться сьогодні і вимагатимуть відключення водо- та енергопостачання.

КК «Сумитеплоенергоцентраль» виконуватиме заміну труб холодної та гарячої води, кранів у квартирах будинку за адресою: вул. Харківська, 3, через що з 9:00 там буде відсутнє водопостачання.

Не буде сьогодні тимчасово води і у мешканців будинків за адресами: вул. Інтернаціоналістів, 10, та вул. Троїцька, 26, де обслуговуючі організації – ТОВ КК «Сумитехнобудсервіс» і КК «ДомкомСуми» – замінюватимуть у квартирах стояки холодної та гарячої води,

ПАТ «Сумиобленерго» сьогодні виконуватиме роботи на мережах електропостачання по вул. Тимирязівська, пров Аерофлотський пров. 1-й, 2-й Лановий, через що за першими двома адресами електропостачання буде відсутнє до 16:00, за третьою та четвертою – до 16:30.

Спеціалісти відділу «Служба-1580» тримають означені питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.