0010.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуватимуться сьогодні і вимагатимуть відключення водопостачання.

ТОВ «КК Сумитехнобудсервіс» працюватиме за адресами: вул. Охтирська, 29, вул. Нижньосироватська, 37 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирах), вул. С. Табали (Сєвєра), 52А (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах); КП «Сумитеплоенергоцентраль» – вул. Заливна, 13 та вул. Кондратьєва, 38 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Г. Кондратьєва, 48 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 1/1 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі); ТОВ «КК Коменерго Суми» – вул. Куликівська, 27, вул. Котляревського, 2/7 (заміна стояків холодної води в квартирах), вул. Іллінська, 51 (заміна кранів у квартирі); КП «Сумижилкомсервіс» – пр-т Курський, 55, пр-т Курський, 39, вул. Лесі Українки, 25, вул. Лесі Українки, 4, вул. Р. Атаманюка, 55 (заміна кранів холодної води в квартирах); ТОВ «Форекс Плюс» – вул. Реміснича, 35 (заміна кранів холодної води в квартирах), ТОВ КК «Домком» – вул. Леваневського, 28 (заміна кранів холодної води в квартирах).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.