0010.jpg

У обласному центрі розпочалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території (ДПТ) між вулицею Харківська та проспектом Лушпи.

Таке триватиме з 1 липня по 2 серпня. Про це повідомили в управлінні архітектури та містобудування.

В проекті представлений розподіл території за функціональним використанням, запропонована структура забудови вільної і реконструйованої частини.

Для обслуговування нових житлових будинків та прилеглих мікрорайонів передбачається будівництво закладів дошкільної і середньої освіти, об’єктів громадського призначення (використання об’єкта незавершеного будівництва під клубні, спортивні приміщення тощо). Еспланада з широким пішохідним бульваром забудовується каскадними комплексами житлових та громадських будівель, має зв’язки з проектною набережною вздовж паркової зони у р. Псел та існуючими житловими мікрорайонами.

Ознайомитися з ДПТ можна в управлінні архітектури та містобудування, що по вул. Воскресенська, 8а, де триватиме публічне експонування проекту.

Письмові пропозиції від сумчан прийматимуть в управлінні з 1 липня по 2 серпня. Їх подати можна також на адресу електронної пошти This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Розгляд пропозицій завершать 16 серпня.

Також планують 19 липня провести громадські слухання (м-н Незалежності, 2, початок о 14:30).

Переглянути повідомлення та матеріали ДПТ