Print
Hits: 1716

ТОВ «Компослуги» розрахував вартість своїх послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому будинку №14/6, що по вул. Прокоф’єва. Розмір комірного не відрізняється ввід діючого, навіть при запровадженні нової складової.

Наприкінці минулого року виконавчий комітет у зв’язку з укладанням ТОВ «Компослуги» договору на управління цим багатоквартирним будинком та з метою забезпечення його жителів якісними та безперебійними послугами і своєчасного нарахування пільг та субсидій,

погодив для обслуговуючої організації тимчасовий тариф. Разом з тим, зобов’язав підприємство до березня здійснити розрахунок постійного тарифу.

При розрахунку нового розміру комірного витримані вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій».

Передбачено введення нової послуги: витрати на прибирання і вивезення снігу, посипання призначеної для проходу та проїзду частини прибудинкової території протиожеледними сумішами (зимове прибирання). Відтак, здійснено перерозподіл в структурі тарифу без зміни його загальної вартості.

Тариф залишається на рівні діючого - 1,393 грн/м2. Також встановлено вартість послуги для мешканців першого поверху - 0,961 грн/м2 (без обслуговування ліфтів та системи диспетчеризації).

ТОВ «Компослуги» приймає пропозиції від мешканців будинку протягом 14 днів за адресою: 40035, м. Суми, вул. Прокоф’єва, 14/3, офіс №1 та за телефоном: 63-51-45.

Розрахунок тарифу