Print
Hits: 1552

КП «Сумижилкомсервіс» здійснив коригування розрахункових економічно обґрунтованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Необхідність у цьому виникла через зміни в законодавстві, зокрема, у зв’язку з набранням чинності з 1 січня 2016 року змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів.

Відповідно до цього зменшена ставка єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 При розрахунку тарифу витримані вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій».

У розрахунку вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації не враховувались квартири, які розташовані на перших поверхах житлових будинків, а також в технічному обслуговуванні ліфтів врахована вартість обслуговування одного ліфта з розрахунку на місяць.

При цьому загальний розмір раніше доведеного до відома споживачів тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не змінився.

КП «Сумижилкомсервіс» СМР приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, мешканців будинків, які обслуговує наше підприємство за адресою: 40009, м. Суми, вул. Данила Галицького (Комсомольська),  27 та за телефоном: 66-06-02.

Розрахунок тарифів