Print
Hits: 1833

Мешканці багатоповерхівок можуть оцінити роботу організації з обслуговування свого житла. Таке опитування організовує Департамент інфраструктури міста.

Провести його посадовцям доручив міський голова Олександр ЛИСЕНКО, аби вивчити думку мешканців щодо їх ставлення до роботи ЖЕКів.

Аби поставити оцінку комунальникам, необхідно заповнити онлайн-анкету.

Алгоритм не складний. Перш за все, оберіть з переліку свою обслуговуючу організацію. Далі поставте позначку напроти варіантів оцінок: «добре», «задовільно», «незадовільно». Після цього дайте відповідь на запитання: «Чи готові визначити іншого управителя/виконавця послуг з обслуговування власного будинку?» та «Чи готові створити у будинку ОСББ?».

Також сумчани матимуть можливість стисло надати свої пропозиції щодо покращення роботи підприємств з обслуговування житла.

Нагадаємо, що до 1 липня 2016 року відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» всі без винятку багатоквартирні будинки мають обрати одну з форм управління спільним майном: або об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), або управління будинком здійснюватиме управитель, якого оберуть мешканці на загальних зборах. Якщо ж вони багатоповерхівки не приймуть рішення про форму управління будинком, виконком на конкурсних засадах призначить управителя.

Більше інформації щодо створення ОСББ та обрання управителя – тут.

Пройти анкетування