Print
Hits: 1604

Під час VII сесії міської ради депутати ухвалили рішення про створення тимчасової контрольної комісії з діяльності КП електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло».

Комісію створили з метою всебічної та об’єктивної перевірки фінансової діяльності комунального підприємства та для забезпечення захисту прав та інтересів членів територіальної громади міста.

До її складу включили депутатів Дмитра ХАНДУРІНА (фракція «БПП «Солідарність», голова комісії), Валерія ЗАЇКУ (фракція «ВО «Батьківщина»), Євгена КОСЯНЕНКА (фракція політичної партії «За Україну!»), Юлію ЛЕВЧЕНКО (фракція «ВО «Свобода»), Віталія ЖИЛЕНКА (фракція «Опозиційний блок»), Дениса БУТЕНКА (фракція «Об’єднання «САМОПОМІЧ»).

Як зауважив міський голова Олександр ЛИСЕНКО, незважаючи на те, що дане підприємство має перевірити Фінансова інспекція, депутатська ревізія зайвою не буде

Дана тимчасова депутатська комісія має здійснити контроль за діяльність КП «Міськсвітло» та надати пропозиції міський раді та міському голові щодо подальшої діяльності підприємства.