001.jpg

За сприяння міського голови Олександра ЛИСЕНКА було вирішено питання опалення одноповерхових будинків по вул. Патона.

Як зауважила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ, в буд.11, 29/2 та 29/3 теплоносій подано, зараз проводяться налагоджувальні роботи.

«Оскільки це будинки відомчого кооперативу, їх теплова мережа до цілісного майнового комплексу ТОВ «Сумитеплоенерго» не входить. Жодних підготовчих робіт до опалювального сезону жителі будинків не проводили, однак за дорученням міського голови сьогодні ми провели налагоджувальні роботи та підключили опалення», – сказала Надія Покутня.

Дану ситуацію очільник міста тримає на особистому контролі, він зауважив, що наступного року мешканцям будинків, членам кооперативу, пропонуватимуть встановлювати автономне опалення.

Олександр Лисенко вкотре наголошує, тепловики працюють в режимі 24/7, на усі повідомлення відділу «Служба 15-80» реагують оперативно.

«Я особисто постійно тримаю зв'язок з усіма теплогенеруючими компаніями та обслуговуючими організаціями з тим аби вчасно усувати причини які заважають подачі тепла до житла сумчан», – говорить міський голова.