005.jpg

Таке завдання поставив очільник обласного центру 10 січня під час засідання міського штабу з координації дій щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов.

«Роботи з очистки від снігових заметів центральних доріг, дворів та вулиць міста не припиняти. Особливу увагу звернути на стан зупинок громадського транспорту, щоб люди завтра змогли спокійно дістатися своїх робочих місць», - звернув увагу підлеглих міський голова.

Він дав доручення службам життєзабезпечення бути готовими до можливих ускладнень погодних умов, аби ті в будь-який момент могли вивести на вулиці Сум техніку та своїх фахівців.

«Підсумки роботи з ліквідації наслідків сильних опадів підведемо на апаратній нараді, а хто недобросовісно виконував свої обов`язки – понесуть особисту відповідальність», - додав Олександр ЛИСЕНКО.

Нині у місті не припиняють роботи з розчистки снігу. На вулицях працює 40 одиниць техніки, майже у повному обсязі залучені до прибирання представники комунальних підприємств, служб та обслуговуючих організацій міста.

Нагадаємо, в Сумах налагоджено роботу пунктів обігріву. Для надання послуг соціально вразливим верствам населення, у тому числі проведення роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил пожежної безпеки, запобігання обмороженням та переохолодженням, задіяно 68 соціальних працівників КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня», які обслуговують 958 підопічних.