005.jpg

На виконання доручення міського голови Олександра ЛИСЕНКА здійснюється дезінфекція дорожньої інфраструктури.

«Боремось із коронавірусною інфекцією комплексно, Зокрема, щоб інфекція разом із пилом не потрапляла в домівки сумчан, проводимо дезінфекцію міста. Аби не завдавати незручностей сумчанам, робимо це рано вранці, пізно ввечері або вночі. В першу чергу приділяємо увагу територіям лікарень, людним місцям, зупинкам, середмістю, де більше скупчення людей, але не забуваємо й про інші території», – зазначив очільник міста.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА, для дезінфекції використовують гіпохлорит натрію (концентрація 0,5%), розпочали минулого тижня.

За інформацією КП «Шляхрембуд, першого та другого дня, 2 і 3 квітня, підприємство провело санітарну обробку підходів і під’їздів до лікувальних закладів, що розташовані в Сумах. Потому, 5 квітня, – середмістя: вул Засумська (від Набережної р. Стрілка до вул. Ярослава Мудрого), вул. Ярослава Мудрого (від вул. Засумська до вул. Іллінська (лівий бік тротуару)), вул. Набережна р. Стрілка (від вул. Іллінська до вул. Засумська (тротуари з обох боків і частина проїжджої частини), вул. Соборна, вул. Воскресенська, пров. Терезова, пров. 9 Травня, зупинки «Макдональз» і «Будинок звязку». А вже сьогодні, 6 квітня, шляховики працювали на пр-ті Шевченка, вул. Привокзальна, вул. Троїцька (від вул. Привокзальна до КНП «Сумська міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди»).

Керівництво міста та шляховики просять сумчан не залишати авто на узбіччях, щоб не заважати проведенню дезінфекції.