003.jpg

Депутати Сумської міської ради з вільного залишку бюджету виділили кошти на капітальні вкладення: ремонти приміщень, колектора, водозаборів будівництво ліній освітлення, дитячих майданчиків.
Понад 23 млн. грн. передбачено на ремонти міських мереж.

Зокрема, гроші спрямують на будівництво: інженерних мереж с. Ганнівка (2 черга, 1 млн. грн.); зливної каналізації по вул. Комунарів (300 тис. грн.); каналізації по вул. Молодіжній (800 тис. грн.); лінії зовнішнього освітлення по просп. Козацький (50 тис. грн.); водоводу від Токарівського до Пришибського водозабору (8 млн.грн.).

Додаткові видатки запланували і на реконструкцію: каналізаційного напірного колектору від діючої камери №19 по вул. Д.Коротченко до камери №31 по вул. Криничній (3,9 млн. грн.); водоводу Д 500 мм від Тополянського водозабору до пр. Курський (7,4 млн. грн.); самопливного каналізаційного колектору Д 600 мм по вул. СКД (1,2 млн. грн.).

Передбачили кошти і на інші капітальні вкладення: будівництво «Меморіалу пам'яті» на центральному кладовищі (1,5 млн. грн.); реконструкцію реального училища (школа №4, 141 тис. грн.); реконструкцію будівлі під дитсадок в районі Хіммістечка (1,5 млн. грн.); реконструкцію приміщення по вул. Г.Кондратьєва,165/71 під розміщення Центру надання соціально-медичних, психологічних послуг учасникам бойових дій, АТО та членам їх сімей (2 млн. грн.).

2 млн. грн. спрямують на добудову шляхопроводу по вул. 20 років Перемоги з реконструкцією дороги від вул. Прокоф’єва до вул. Роменської.

Додали коштів у на будівництво дитячих майданчиків в с. Піщане: 80,0 тис. грн. спрямують на облаштування дитячого майданчика в районі житлового будинку №9а по вул. Леніна; 100,0 тис. грн. – на будівництво дитячо-спортивного майданчика в районі житлового будинку №51 по вул. Вигонопоселенська.

Крім того з вільного залишку міського бюджету передбачили 200 тис. грн. на розробку єдиної дислокації технічних засобів регулювання дорожнього руху та 35 тис. грн. на розробку проекту землеустрою для відведення земельних ділянок учасникам АТО.