006.jpg

Отримати відповідні знання та підвищити свою кваліфікацію запрошуються члени комітетів з конкурсних торгів, які відбудуться 18-20 квітня поточного року.

Тренінги проведе кандидат економічних наук, лектор семінарів з навчання та підвищення кваліфікації членів комітетів з конкурсних торгів протягом 2 років; заступник директора філії ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України”; учасник програми "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС"; учасник тренінгів системи електронних державних закупвель ProZorro Олександра БІЛОПІЛЬСЬКА.

Вона розповість про зміни законодавства та надасть необхідну методичну та теоретичну підготовку для практичної роботи замовників. Це вкрай важливо, оскільки 25 грудня 2015 року було прийнято Закон України "Про публічні закупівлі" № 922-VIII, який вводиться в дію: з 1 квітня 2016 року - для центральних органів виконавчої влади та замовників, що здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання; з 1 серпня 2016 року - для всіх замовників.

З огляду на це, впродовж 2016-2017 років замовники переходять на систему Prozorro (розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 №501), всі процедури, обмін інформацією, документами та надання роз’яснень здійснюватимуться в електронній системі. Замовник самостійно та безоплатно через авторизовані електронні майданчики оприлюднюватиме на відповідному веб-порталі інформацію про закупівлю.

Закупівлі здійснюватимуться шляхом застосування однієї з таких процедур: 1)відкриті торги; 2)конкурентний діалог; 3)переговорна процедура закупівлі.

Вивчення цих та інших змін в законодавстві потребує роз’яснення, з метою злагодженої роботи комітетів з конкурсних торгів у період проведення закупівель на 2016 рік.

Вартість за навчання однієї людини - 980 грн з ПДВ, підвищення кваліфікації - 640 грн з ПДВ. Тривалість курсу - 3 дні. За результатами навчань учасники отримують сертифікат, а за результатами підвищення кваліфікації - свідоцтво.

Для реєстрації на участь у семінарі та отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном: (0542) 770-767 або на е-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..