006.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» тривав капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня № 5» приводили до ладу ганок поліклініки та далі займались закупівлею комп’ютерного томографа (в хірургічний корпус № 1), помпи для безперервного зондового годування, дефібрилятора.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» продовжували роботи з ефективної термомодернізації (капітальний ремонт) будівлі стаціонару (новий корпус. Триповерхова будівля, вул. Троїцька, 28) за правилами Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), готувались до капітального ремонту теплового пункту (вул. Івана Сірка, 3), ремонту вестибюля зі сходовою клітиною (вул. Троїцька, 28), капітальних ремонтів вхідної групи та санвузла (вул. Івана Сірка, 3), електрощитової з влаштуванням АВР та встановленням дизель-генератора (вул. Троїцька, 28). Також у закладі ввели в експлуатацію рентгенівську діагностичну С-подібну систему «Symbol 5R9», лазерну хірургічну систему М22.